Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2016

Το ελληνικό ψωμί της Σμύρνης «μαγεύει» τους Γερμανούς

«Είναι ένα ψωμί πολύ, πάρα πολύ ιδιαίτερο γιατί δεν ζυμώνεται. Ουσιαστικά αφήνεις το αλεύρι μαζί με το νερό να ζυμωθεί από μόνο του. Είναι ένα ψωμί με προζύμι βασιλικού και λεμονιών. Την συνταγή την έχουμε από τον παππού μου που ήταν από την Σμύρνη. Το έχουμε και εμείς στο μαγαζί (στην Ελλάδα) και τώρα το βγάλαμε κι εδώ και γίνεται χαμός, δεν το περίμενα!».

from Έλευσις Ελλήνων http://ift.tt/2f0Hh2T
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου